Wednesday, February 28, 2007

Ta det med ro..

Att kunna slappna av och le i tider av oro och ovisshet är en relativt sällsynt gåva. Att inte oroa sig. Tro och våga lita på att allt kommer att ordna sig...

För att klara det behöver man sina nära och kära som uppmuntrar en. Klappar en på axel och säger att allt kommer bli bra. Det kommer att ordna sig, så som det alltid har en förunderlig tendens att göra. Ordna upp sig.

Så sitter man där sedan och ler... och undrar varför i hela världen man oroade sig. Tycker att det var onödigt. När det blev så bra. Tillslut.

Njut av stunden som är nu. Hur klyschigt det än låter så kommer den inte tillbaka. Därför kan man lika gärna passa på att göra saker somman blir glad av. Som att tänka på sommaren. Den här bilden gör mig glad. Jag tycker den är skön!

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Elisabeth nu när vi e grannar kan vi sjunga tralalaa

12:01 PM  
Blogger Pao said...

Det ger mig ro och glädje när jag läser din blogg, varje gång blir jag förundrad över hur bra du är på att ge goda råd och hur lätt du får mig att känna trygghet och hur hela mitt hjärta lyssnar till dina ord. Jag saknar dig såå vid min sida - jag älskar marstrand vid havet så tryggt,men saknar dig min snytt. Våra promenader, våra frukostar..farellis, H23.. and so on. Ibland känner man sig lite ensam och bortkommen här ute vid klippornas vassa kalla vinter kanter, ibland kan de vara så varma så varma. Varmast är de när du sitter brevid och ger mig goda råd. Tror nog det är dax för en stunds betänksamhet och ett lååångt samtal - jag behöver det nu. Vid ett vägskäl jag är och precis som du önskar jag att änglarna kunde viska lite högre. Oroar sig i onödan,det brukar ju lösa sig.. men om inte? Jag är inte tjejen som läser psalmer, men om jag kanske skulle ta och börja?
"När min tanke tvivelstrött obetvingligt motstånd mött och ej mera mäktar strid, inneslut den i din frid."
Den skall jag sova på gott inatt och luta mig mot.. tills jag träffar dig igen min kära kära vän!
Du är fin.
PUSS

6:28 PM  
Blogger Chappolina said...

TAck älskade vännen min! Jag ser fram emot våra glada pratstunder på kajen igen, nu är det vår och då brukar ju jag tina upp och dra mig ut till ön igen. Jag längtar efter dig med min fina vän!

Ja psalmer rekomenderar jag.. vila så länge i den versen.. den ger ro.
Love u.
Puss

1:54 PM  

Post a Comment

<< Home