Thursday, November 08, 2007

Mr Big

Vad är det som gör att så många tjejer tycks falla för killar som behandlar dem nonchalant? Det är samma sak om man tittar på kändisvärlden som i sin bekantskapskrets. Det handlar förståss om spänning, romanik, känsla att inte ha koll (varför man nu skulle gilla det på just detta område när nästan ingen tycker om det annars), att tro att man ska kunna vara den som får honom snäll...bah..., att han har något mystiskt och attraktivt över sig just för att han är så oåtkomlig. Man nedvärderar sig själv och tappar slutligen respekten för den egna personen om man låter någon behandla sig illa. Ändå tycks det som en smärre folksjukdom hos det kvinnliga könet från att de stiger ur vaggan. Jag undrar bara varför?

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sankta Lucia.....
Grattis Papa B på födelsedagen!
Tack för att du finns lilla Chappo!
Kram sis!

9:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

Eller så handlar det inte alls om spänning eller dylikt.. Har en barndomsvän som var tillsammans med en man som från början var helt fantastisk, snäll och underbar på alla vis.
Med tiden smög det sig på.. han började behandla henne illa verbalt.. kallade henne för tjock och klumpig och trackade ner på i stort sett allt hon gjorde eller sa.. fast, han började i små doser för att med tiden i takt med att hennes självförtroende bröts ned ta över och bli mer och mer dominerande och otrevlig.
Sedan under en semesterresa till ett annat land så kom det första slaget...
Som tur var hade hon fortfarande så pass mycket ork och viljestyrka kvar att hon omedelbart bokade en biljett hem på första bästa plan och flyttade ut..
När hon sedan berättade om detta för oss, som ju förstod att allt inte stått rätt till men ändå inte alls förstått till fullo hur illa det verkligen var, kunde ingen av oss förstå HUR detta hade kunnat hända just henne! Den av oss som alltid varit och är så stark och självständig och med ett sådant driv och jävlaranamma...

Livet är tyvärr inte alltid så enkelt, ibland blir det bara som det blir..

Kram på dig!
Mia

2:39 PM  

Post a Comment

<< Home