Tuesday, February 14, 2006

FYI


Hade en diskution med några tjejkompisar om vad det är vissa män har som gör att man blir helt knäsvag bara de kommer i ens närhet. De är kanske inte alls bildsköna men på något sätt tycks de påverka de flesta tjejer. Ord som kom upp till förklaring var: Pondus, självförtroende (den sorten som gör att en person verkar lugn och trygg, skönt rotad i vem han är) och närvaro.

Andra ord var humor, självdistans och nyfikenhet. Påverkas av dessa karaktärsdrag verkar de flesta flickor dock göra. Tror ibland att vad killar tror/tycker är manligt och vad vi flickor tycker inte alltid är samma....

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Svårt att kommentera den där diskusionen, när man inte har alla korten på bordet.
Men det jag står för är att när man själv mår bra och ställs inför ett möte med en person som man nyligen börjat bekanta sig med, så kan man avgöra lättare vad som är sant och vad som inte stämmer kring dennes personlighet.
Det är bara så att har personen en mask så läser man av det ganska fort.
Visst kan man bli attraherad av ett vackert ansikte och goda lukter och snygga kläder, men personens sätt , det inre fina det är ju det i slutändan som man förälskar sig i (även om det oxå är viktigt att han är fin att titta på, den personen ska man ju titta på hela livet förhoppningsvis) :-)
"Han för henne in i festsalen och alla kan se hur mycket han älskar henne" det är KÄRLEK!

Jag vill önska dig en fin alla hjärtans dag! Önskar att du kunde komma hit! LOVE YOU Lindsy!

1:13 PM  
Blogger Chappolina said...

Jag håller helt med dig. Detta var att vissa killar kan ha ett yttre som du aldrig skulle vända dig om efter på gatan men killen kan ändå ha en märklig inverkan att få en att tappa fattningen. Genom att ha det där som är så svårt att sätta fingret på vad det är...bara något grymt manligt!
Men visst förälskelse och attraktion kan vara lätt att blanda ihop... men sånt brukar ju visa sig.
Men visst gör förälskelse en person vacker i alla lägen!

2:04 PM  
Blogger Pao said...

Åhhh.. håller så väl med er båda..! Attraktion i dubbel bemärkelse. Förförelsens dagar i ovseäntliga ting är över, nu är det djupet som ses och som berör. Tänk att lärdomens vishet aldrig tar slut... Dessa underbara män, de kan vara vackra att beskåda, de kan vara fula men ack så stort hjärta och jag citerar Hea ;"det inre fina, det är ju det i slutändan som man förälskar sig i.."
Gräset är inte alltid grönare på andra sidan...
HAPPY VALENTINES DAY - och tack kära syster för en underbar kväll i marstrands månsken!

10:32 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tjena tjejer,

Jag håller också med er för det är samma med er tjejer. Alla e vi lika men ändå så olika. Snart ses vi Linda. Undra vart vi ska luncha??? Ta hand om er!!

Kramar M

10:35 PM  

Post a Comment

<< Home