Wednesday, August 02, 2006

1:a Augusti...

Här kommer en liten hälsning från Västkusten... Vi har idag seglat från Mollesund och befinner oss i skrivande stund i Åstol. Ett rätt trött men skönt, väderbitet gäng har idag samsats bland vågorna. Härligt! Nu sitter vi på ett cafe och myser under tiden vi väntar på att solen ska titta fram bakom nu skingrade regnmoln.

Njut även du av Augusti...

1 Comments:

Blogger Pao said...

En lång, kärleksfull och varm semester är du värd kära syster. Önskar bara vi haft den ihop så vi kunde åkt iväg och haft lite "sazzari sazzari" tid tillsammans! Igår fick jag ett meddelande från en viss herr Maxi.. hihi och han befann sig just nu i Alghero och undrade var vi var någonstans - varför var vi inte där.. Och det undrar jag med? Varför är vi inte där?? Sazzari sazzari.. Nu skall jag gå runt den härliga ö jag bor på och sedan jobba.. "working 9 to 5..." Ja varför inte leva kvar i ekkorhjulet.. när man kan göra massa annat roligt som förgyller och förlänger livet lite.. som sol och livsnjutning på ett litet cafe´ i toscana.. "working nine to five.. da da da da.."
Puss på dig vackra människa! Håll an - snart, bara snart.. kommer en blog om min älskade Dalli..den skall vara väl arbetad och med mycket känsla - hitintills har det inte gått, och än är det svårt, då tårar och snor har riskerat att förstöra min dator.. Men snart..så köp näsdukar..! Puss kära sister

7:28 AM  

Post a Comment

<< Home