Friday, November 18, 2005

Den är här...


Min längan efter sol och värme. Den verkar alltid infinna sig. Som ett brev på posten. Jag vet att den alltid kommer när det varit kallt ett tag. Den underbara hösten som är så betagande har gått över till kyla, vilket i och för sig kan vara uppfriskande, men kylan får mig alltid att längta till långa, vita stränder, grönt hav, varma brisar och en god bok i skuggan av ett parasoll. Letar febrilt efter en resa till varmare destination. Ringde precis familjen för att övertyga om att julklappar är onödigt och resa är nödvändigt..tror det gick ganska bra.

1 Comments:

Blogger Pao said...

Viva Italia!
Spänningen är olidlig. Flygplatsen är laddad. Väskorna är packade. Där står vi, två bästisar-ivriga av väntan som två fnittriga barn.
Fyra timmar senare landar vi, på ett ljummet Sardinien. Trängs med massa barnfamiljer på en instängd buss. Öppnar dörren till rummet på hotellet. Som att öppna en julklapp.. Fint? Nä. Men vem skall vara på hotellet..när det finns en strand? INTE Chappo o grinchen.
Första dagen på stranden - INGET SOLSKYDD för allt i världen, här ska stekas!! Och med 32 grader och klarblå himmel - nog blir man stekt. Don´t u worrie my dear.
Men det hör till och det är det som är den skära charmen. Aj aj.
Stora krokko tårar faller från våra kinder när vi återigen tar kosan och styr hemmåt. Ack så ledsamt, men ack så givande. Då var man en vecka rikare på upplevelser och fylld med glädje och energi.
Men tacka för att det finns resemål, för underbara minnen och en skön solbränna!

10:48 PM  

Post a Comment

<< Home