Thursday, March 02, 2006

VARFÖR?

Igår vid lunchtid blev en tjej i trettioårsåldern våldtagen inne på en toalett på åhlens i göteborg. Man vill inte tro att det är sant! Var har det gått så snett, hur kan ondskan få röva och förstöra så mycket av det rena, det vackra?

Sex, något som jag personligen tror från början var en gåva från Gud till människorna för att hjälpa två människor att hålla ihop. Att dela med en person något som man inte delar med alla andra. Något fint, rent mellan två personer som lovat varandra sin trohet.

Att media fullkomligt bombaderar oss med sensualitet, löften om njutning och anspelningar på sex tror jag personligen på intet sätt gagnar oss människor. Inget får vara privat. Man tröttnar innan man vet ordet av. Vad än värre är, makt och pengar, våld och osunda begär får styra och beröva människor det fina, det rena. Jag bara ber för de som utnyttjas, fyllts av skräck eller inte knappt vågar gå ut för att risken att bli berövad något värdefullt tydligen kan hända vid vilken tid och på vilken plats som helst. Till och med vid lunchtid på åhlens.
Feel for you!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home